Transporti falas në SHBA (USA), BE (EU) dhe Zvicër

Transporti falas


Ne dëshirojmë t'ju ofrojmë një përvojë të shkëlqyeshme të në faqen tonë. Për këtë arsye të gjitha çmimet në faqen tonë përfshijnë transportin FALAS në rajonet në vijim:

  • SHBA (USA)
  • Vendet e BE-së (EU)
  • Zvicër

Nuk ka kosto të fshehura ose shtesë të transportit në rajonet e mësipërme. Transporti standard zgjat 1-3 javë. Ju lutemi lejoni pak vonesë për shkak të situatës aktuale në lidhje me Covid-19.

Nëse jetoni jashtë këtyre rajoneve? Ju lutemi na kontaktoni (info@albanianwebshop.com) dhe së bashku ne do të gjejmë një zgjidhje për ju.