Transporti falas në SHBA (USA), BE (EU) dhe Zvicër

Shqipëri T-shirt e Bardhë
Shqipëri T-shirt e Bardhë

King Eagle

Shqipëri T-shirt e Bardhë

Çmimi i rregullt $34.99 Zbritje $30.39
Çmimi  per 

Shqipëri T-shirt e Bardhë.

Udhëzues për madhësinë

S M L XL
Gjatësia (inches) 28 29 ¼ 30 ¼ 31 ¼
Gjerësia (inches) 18 20 22 24
S M L XL
Gjatësia (cm) 71 74 77 79
Gjerësia (cm) 46 51 56 61